We breiden onze dienstverlening uit

Het gebruikersreglement van Bibliotheek Oud-Heverlee was toe aan een update. Saaie materie, denk je misschien, maar we hebben vooral werk gemaakt van uitbreiding van onze dienstverlening en een verduidelijking van een aantal punten.

Bibstempel

Welke extra's kun je vanaf nu van je bib verwachten:

• je kunt je uitleentermijn nu tweemaal verlengen (voorheen één keer);
  • je kunt nu ook aanwezige materialen reserveren (voorheen enkel uitgeleende) én je kunt ze afhalen in het filiaal van jouw keuze;
  • je kunt 5 materialen reserveren (in plaats van 3).

Tot slot neemt Bibliotheek Oud-Heverlee vanaf nu deel aan het Interbibliothecair Leenverkeer (IBL). Via IBL kan je materialen die niet in onze collectie zitten tegen betaling laten overkomen uit andere bibliotheken. Ook deze kan je afhalen in het filiaal van jouw keuze.

Wil je er alles van weten, dan kun je het hele reglement nalezen. Of vraag meer uitleg aan een van onze medewerkers. We staan voor je klaar!

Naar het nieuwe reglement