Na een mislukte relatie heeft Autumn zich totaal op haar werk gestort. Hoog tijd voor een vakantie, en het hotel van haar tante is daar de aangewezen plek voor! Helaas blijkt daar net een onwelkome gast te zijn ingetrokken: Lucas, de man die haar hart heeft gebroken!

Maggie heeft behoefte aan rust in haar hectische leven en koopt een sfeervol oud huis op het platteland. Het bevalt haar
Bevat
Tegen het licht
Diep water
Titel
Lentefeest
Auteur
Nora Roberts
Vertaler
Janke Ouwehand E. Wieringa
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Less of a stranger ; Storm warning
Uitgever
Amsterdam: HarperCollins, 2021
299 p.
ISBN
9789402707762 (paperback)

Besprekingen

Bundeling van twee romantische verhalen van de Amerikaanse bestsellerauteur. Uitgeversinformatie: ‘Tegen het licht’: Megan is verbijsterd. Is David Katcherton nu echt zo arrogant? Niet alleen kondigt hij aan dat hij haar familiebedrijf wil overnemen, hij beweert bovendien dat hij háár ook wil veroveren! En het ergste is nog dat die gedachte haar bepaald niet koud laat… ‘Diep water’: na een mislukte relatie heeft Autumn zich helemaal op haar werk gestort. Hoog tijd voor een vakantie, en het hotel van haar tante is daar de aangewezen plek voor! Helaas blijkt daar net een onwelkome gast te zijn ingetrokken: Lucas, de man die ooit haar hart heeft gebroken!

Over Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)

  • 01 Vermoord naakt (1995) Naked in death
  • 02 Vermoorde reputaties (1995) Glory in death
  • 03 Vermoorde schoonheid (1996) Immortal…Lees verder op Wikipedia