Twee hartverwarmende verhalen... om bij een knapperend haardvuur te lezen (1) CIRCUSLIEFDE Aan iemand als Keane Prescott - de advocaat die het circus heeft geërfd waarin zij de leeuwentemster is - heeft Jo Wilder bij voorbaat een hekel. Hij is alleen in geld geïnteresseerd en zal nooit de magie van haar wereld kunnen begrijpen. Ze zal hem dan ook dwarsbomen waar ze kan, neemt ze zich voor... tót
Bevat
Circusliefde
Tegen het licht
Titel
In de wolken
Auteur
Nora Roberts
Vertaler
Janke Ouwehand
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Untamed ; Less of a stranger
Uitgever
[Amsterdam]: HarperCollins, 2017
350 p.
ISBN
9789402700213 (paperback)

Andere formaten:

Besprekingen

In het eerste boek van deze dubbelroman is Jo Wilder de hoofdpersoon. Ze is leeuwentemmer in een circus en krijgt – zonder hem gezien te hebben – al een afkeer van de nieuwe eigenaar Keane Prescott. Bij kennismaking blijkt hij een rijke en knappe advocaat te zijn waarmee het spel van aantrekken en afstoten is begonnen. In de tweede roman gaat het om Megan. Ze is opgevoed door haar grootvader en runt samen met hem het pretpark Joyland. Dan verschijnt de steenrijke David Katcherton die niet alleen het park wil kopen maar ook Megan wil veroveren. Beide romans, eerder afzonderlijk verschenen in 2010, bevatten veel romantiek, wat spanning en eindigen voor de slaapkamerdeur. Romantische lectuur voor wat ontspannen uurtjes. Kleine druk.

Over Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)

  • 01 Vermoord naakt (1995) Naked in death
  • 02 Vermoorde reputaties (1995) Glory in death
  • 03 Vermoorde schoonheid (1996) Immortal…Lees verder op Wikipedia