Boek
Nederlands

Aan de wilde kust

Nora Roberts (auteur), Els Papelard (vertaler)
Twee vrouwen met kinderen van dezelfde vader wonen in het grote familiehuis en onderzoeken de geheime gebeurtenissen die zich daar hebben afgespeeld.
Bevat
Suzanna
Megan
Titel
Aan de wilde kust
Auteur
Nora Roberts
Vertaler
Els Papelard
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Suzanna's surrender ; Megan's mate
Uitgever
Amsterdam: HarperCollins, 2020
350 p.
ISBN
9789402705652 (paperback)

Besprekingen

De roman bestaat uit twee delen. In het eerste verhaal volgen we Suzanne Calhoun. Ze is een gescheiden jonge vrouw en woont met haar twee kinderen in de Towers, samen met haar zussen. Een vraag houdt iedereen bezig: waar zijn de smaragden van Bianca, hun overgrootmoeder die verongelukt is. Suzanne ontmoet een nieuwe liefde en met elkaar lossen ze het vraagstuk op. In het tweede verhaal lezen we over Megan. Zij heeft een zoon van de ex van Suzanne. Zij verhuist naar de Towers om haar kind familie te geven. Zij vindt eveneens een nieuwe liefde en ontdekt ook nog een geheim. Dit alles speelt zich af tegen de achtergrond van de ruige natuur van Bar Harbor. Een familiegeschiedenis met een happy end, waarvan Nora Roberts er meer dan 200 heeft geschreven. Kleine druk.

Over Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)

  • 01 Vermoord naakt (1995) Naked in death
  • 02 Vermoorde reputaties (1995) Glory in death
  • 03 Vermoorde schoonheid (1996) Immortal…Lees verder op Wikipedia